NNZ opgenomen in de databank erkende interventies van Vilans

Het Kenniscentrum voor de langdurige zorg Vilans, heeft Nu Niet Zwanger opgenomen in hun databank erkende interventies. In de databank van Vilans staan de erkende interventies, voor zover ze relevant zijn voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Vilans is partner van het samenwerkingsverband Erkenning van Interventies. De partners in het samenwerkingsverband zijn: RIVM Centrum Gezond Leven, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid, Kenniscentrum Sport & Bewegen, Nederlands Jeugdinstituut, Movisie en Trimbos-instituut. Deze 7 landelijke kennisinstituten hanteren bij hun erkenningstrajecten dezelfde werkwijze en criteria. Deze zijn vastgelegd in de gezamenlijke notitie Erkenning van interventies 2019-2022.

Voor een optimale vindbaarheid van interventies binnen de ouderenzorg en gehandicaptenzorg screent Vilans periodiek erkende interventies opgenomen in de databanken van de aangesloten instituten. Nu Niet Zwanger kwam uit deze screening naar voren als relevant voor de gehandicaptenzorg.

Kijk voor meer informatie op de website van Vilans.


Deel via:

Het laatste nieuws

Iedereen moet regie kunnen nemen over de eigen kinderwens

Iedereen moet regie kunnen nemen over de eigen kinderwens. Een oproep aan de politiek, beleidsmakers en professionals.

Pluryn-podcast Nu Niet Zwanger

Sabrina Cuijten van Pluryn bespreekt samen met één van haar cliënten en Tine Hendriks als inhoudelijk coördinator van het programma het belang van Nu Niet Zwanger.

Kwartiermaker bij NNZ

In personeelsmagazine Maggezien van Acknowledge vertelt kwartiermaker Hans Schleiffert over het werk van een kwartiermaker en het belang van Nu Niet Zwanger.