Gemeenten Dordrecht en Zwijndrecht, GGD ZHZ en samenwerkingspartners tekenen convenant

Op 7 juli tekenden de wethouders Ronald de Meij (Zwijndrecht) en Rik van der Linden (Dordrecht) en Karel Van Hengel, directeur van de Dienst Gezondheid & Jeugd, samen met andere samenwerkingspartners een convenant waarin is vastgelegd dat zij actief met het programma #NuNietZwanger blijven werken.

De Gemeente Dordrecht en Gemeente Zwijndrecht, GGD ZHZ en ketenpartners zijn blij dat het gesprek nu actief gevoerd wordt en gaan met vertrouwen de verdere samenwerking aan.


Deel via:

Het laatste nieuws

Staatssecretaris: ‘Onze ambitie is helder.’

Staatssecretaris van het ministerie van VWS, Maarten van Ooijen opende deze week de landelijke bijeenkomst van Nu Niet Zwanger met...

NVOG: ‘Maak NNZ in alle gemeenten beschikbaar’

In een steunbetuiging roept de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) staatsecretaris Van Ooijen op Nu Niet Zwanger landelijk beschikbaar te maken. Lees meer.

OPINIE: ‘Investeer in preventie en die begint al bij kinderwens’

"Er zijn nog twee andere problemen, namelijk dat veel zorgverleners niet actief vragen of patiënten een kinderwens hebben en dat mensen zonder actuele kinderwens, maar wel met anticonceptie behoefte, vaak niet worden herkend. Daardoor krijgen zij geen goede hulp."