Pluryn-podcast Nu Niet Zwanger

Sabrina Cuijten werkt binnen Pluryn als Aandachtsfunctionaris voor Nu Niet Zwanger®. Vanuit die rol nam zij een Podcast over NNZ op. Sabrina bespreekt daarin samen met één van haar cliënten en Tine Hendriks als inhoudelijk coördinator van het programma het belang van Nu Niet Zwanger.

In deze podcast verschijnen heel mooi de verschillende aspecten die binnen het programma een rol spelen. Vanuit het perspectief van de cliënt, de hulpverlener en de inhoudelijk coördinator. Wat een cliënt helpt (en stoort) in het bespreken van het onderwerp kinderwens en hoe een kinderwens kan veranderen in de tijd en daarom voortdurend een plaats verdient in de begeleidingsgesprekken.

Deze podcast is een mooie bespiegeling van de kansen en mogelijkheden van ons programma voor cliënten en hulpverleners en belicht eveneens de toegevoegde waarde van samenwerking op dit onderwerp.

Beluister hier de podcast via de website van Pluryn.


Deel via:

Het laatste nieuws

Zet in op reproductieve gezondheid voor gezonde generaties

Ontdek hoe een doordachte aanpak van reproductieve gezondheid het aantal onbedoelde zwangerschappen vermindert én de gezondheid en kansen van toekomstige generaties verbetert.

Factsheet januari 2024: Alle GGD’en doen mee!

Per januari 2024 hebben alle 25 GGD'en een Nu Niet Zwanger team. Landelijke dekking is hiermee weer een stap dichterbij. Lees hier onze factsheet.

Luistertip!

In hele heldere woorden vertelt kwartiermaker Hans Schleiffert in de podcast Lef! over de inhoud en het belang van Nu Niet Zwanger®.