NNZ nadert landelijke dekking

👉 Het linker kaartje is van 1 november vorig jaar. Op dat moment waren er al 173 gemeenten (50%) aan de slag met Nu Niet Zwanger®.
👉 Het rechter kaartje is 1 oktober dit jaar. Op dit moment wordt Nu Niet Zwanger in 264 gemeenten (77%) uitgevoerd.
👉 Dat is niet alleen een fantastische groei, het betekent ook dat 84% van de inwoners van Nederland in een gemeente woont waar Nu Niet Zwanger® wordt uitgevoerd.

Wij blijven streven naar landelijke dekking van ons programma. Dat waar je ook woont, in welke omstandigheden je ook bent en welke hulp je ook nodig hebt, dat er een professional mag zijn die met jou in gesprek gaat over je kinderwens, seksualiteit en anticonceptie. Zodat niemand geconfronteerd hoeft te worden met een onbedoelde zwangerschap.


Deel via:

Het laatste nieuws

Belang van Nu Niet Zwanger helder beschreven in kamerbrief

Op 17 april heeft staatssecretaris Van Ooijen de jaarlijkse voortgangsrapportage Kansrijke Start en de landelijke monitor van het RIVM naar...

Trainingen voorjaar 2024

Ons nieuwe trainingsaanbod staat online! Na succesvolle trainingen eind 2023 en het eerste kwartaal van 2024 hebben we besloten dit...

Zet in op reproductieve gezondheid voor gezonde generaties

Ontdek hoe een doordachte aanpak van reproductieve gezondheid het aantal onbedoelde zwangerschappen vermindert én de gezondheid en kansen van toekomstige generaties verbetert.