NNZ nadert landelijke dekking

👉 Het linker kaartje is van 1 november vorig jaar. Op dat moment waren er al 173 gemeenten (50%) aan de slag met Nu Niet Zwanger®.
👉 Het rechter kaartje is 1 oktober dit jaar. Op dit moment wordt Nu Niet Zwanger in 264 gemeenten (77%) uitgevoerd.
👉 Dat is niet alleen een fantastische groei, het betekent ook dat 84% van de inwoners van Nederland in een gemeente woont waar Nu Niet Zwanger® wordt uitgevoerd.

Wij blijven streven naar landelijke dekking van ons programma. Dat waar je ook woont, in welke omstandigheden je ook bent en welke hulp je ook nodig hebt, dat er een professional mag zijn die met jou in gesprek gaat over je kinderwens, seksualiteit en anticonceptie. Zodat niemand geconfronteerd hoeft te worden met een onbedoelde zwangerschap.


Deel via:

Het laatste nieuws

Trainingsaanbod 2024

In 2024 verzorgt het landelijk programma op zeven locaties in Nederland basistrainingen in de methodiek van Nu Niet Zwanger. Deze trainingen worden gegeven door leden van het landelijk programma.

De successen van Nu Niet Zwanger

Vijf jaar geleden is het landelijk programma Nu Niet Zwanger (NNZ) gestart. In vijf jaar is het programma uitgegroeid van lokaal programma tot landelijke interventie. Meer dan 250 gemeenten en vele instellingen doen eraan mee. Vaak wordt gevraagd hoe dat is gelukt. Dat vertellen we graag in...

NNZ nadert landelijke dekking

Nu Niet Zwanger groeit zodat 84% van de inwoners van Nederland in een gemeente woont waar Nu Niet Zwanger® wordt uitgevoerd. lees meer.