Gezamenlijke start Nu Niet Zwanger Zwijndrecht en Dordrecht

Op woensdag 30 oktober was in de gemeenten Zwijndrecht en Dordrecht de startbijeenkomst van het programma Nu Niet Zwanger. De middag werd geopend door Ronald de Meij, wethouder van Zwijndrecht. De inhoudelijk coördinator Megin Sacré en projectleider Mariska van Leeuwen gaven een presentatie over de methodiek van het programma. Marcel de Winter, locatiemanager van Gemiva-SVG Groep, gaf een presentatie over hoe zijn organisatie de functie van de aandachtsfunctionaris in wil vullen en hoe zij deze functionarissen faciliteren. Gynaecoloog Gretel van Hoecke heeft in haar presentatie duidelijk gemaakt dat het ziekenhuis zowel een vindplaats is van de kwetsbare doelgroep maar ook een rol speelt in de flexibele dienstverlening die in het programma soms gewenst is. Rik van der Linden, wethouder van Dordrecht, sloot de middag af met een mooie samenvatting waarbij hij aangaf blij te zijn dat alle aanwezigen zijn enthousiasme over het programma delen. Hij benadrukte dat we er met elkaar een succes van dienen te maken, gemeenten en hulpverleningsorganisaties samen!


Deel via:

Het laatste nieuws

Iedereen moet regie kunnen nemen over de eigen kinderwens

Iedereen moet regie kunnen nemen over de eigen kinderwens. Een oproep aan de politiek, beleidsmakers en professionals.

Pluryn-podcast Nu Niet Zwanger

Sabrina Cuijten van Pluryn bespreekt samen met één van haar cliënten en Tine Hendriks als inhoudelijk coördinator van het programma het belang van Nu Niet Zwanger.

Kwartiermaker bij NNZ

In personeelsmagazine Maggezien van Acknowledge vertelt kwartiermaker Hans Schleiffert over het werk van een kwartiermaker en het belang van Nu Niet Zwanger.